Vippe extensions

Eyelash extensions (12 års erfaring)

 

Få forlænget øjenvipperne med enkelte

kunstige vipper, som limes på dine egne

vipper. Det giver et superflot naturligt look

og holder i ugevis.

 


Vi bruger kun flat lash til single lash. Det er meget lette og bløde vipper, som føles helt naturlige. De er 70% lettere end normale kunstige vipper. Andre saloner tager meget højere pris når de tilbyder flat lash. Men her får du en fair pris med højeste kvalitet vipper og helt korrekt teknik. Vi passer på dine vippers sundhed. Selvom du går hos os mange år er dine vippper stadigvæk sunde og raske som første dag.


  Dine egne vippehår udskiftes jævnligt af kroppen med nye. Dette betyder, at de kunstige vipper også falder af med tiden, og for at bevare looket er det nødvendigt med opfyldning hver 2 til 3 uger.

 

Det  kan være forskelligt fra person til person hvor længe vipperne holder.  Opfyldning inden for 3 uger regnes normalt som en almindelig opfyldning, men hvis der kun er få vipper tilbage laves en individuel vurdering.

  

Single lash, flat lash 

Tillæg 30 kr ved ønske om mørkebrune vipper

Nyt sæt........................................710,-  

Alm. Opfyldning.......................455,-  

Stor Opfyldning.......................505,-   

 

Hybrid lash (mix single+3D)

Tillæg 30 kr ved ønske om mørkebrune vipper

Nyt sæt........................................810,-    

Alm. Opfyldning.......................505,-    

Stor Opfyldning........................555,-   

  

Volume lash (3D-6D)

Bemærk: Vi tager ikke længere nye kunder ind til volume lash

Tillæg 30 kr ved ønske om mørkebrune vipper

Nyt sæt......................................1010,-   

Alm. opfyldning........................555,-    

Stor opfyldning:........................605,-    

 

Aftagning....................................205,-


Bemærk: alm. opfyldning gælder når man har tabt ca. en halvdel vipper. Taber man mere end halvdelen skal man booke stor opfyldning, eller et nytsæt, hvis der er kun få vipper tilbage. 
De fleste kommer til en genopfyldning ca. hver 3. uge, dog er der også nogle, der ikke kan gå mere end 10-14 dage, før de trænger til en genopfyldning. Du bestemmer selvfølgelig selv, om du kommer til en genopfyldning, eller venter til de er næsten væk og starter forfra med et nyt sæt.


Før påsætning: Husk at komme uden mascara og øjenmakeup. Brug ikke øjencreme, eyeliner eller vippeserum inden du kommer. 

 

Vigtig at vide: Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde for mest holdbare resultat. Bruger du vippeserum må du gerne vente til dagen efter. Der frarådes brug af olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen. Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine extensions. Prøv aldrig at fjerne extensions selv, da det kan skade de naturlige vippe. 


Reklamationsret: Vi yder en garanti på dine vippe extensions i op til 3 dage efter påsætningen. Man kan indgive en reklamation indenfor de første 3 dage efter påsætningen. Hvis det er teknikerens/limens fejl kan man se det inden 3 dage. Efter 3 dage er limen helt hærdet og holdbarheden vil afhænge af din vippecyklus, din pleje, ydre påvirkninger såsom sovestilling, vand, damp, vind, vejr, luftfugtighed, mm. Kommer du til en opfyldning med vippe extensions på fra et andet sted frafalder denne garanti.

Skulle det være så uheldigt at du oplever stort tabt af vipper efter reklamationstid (3 dage) er du velkommen til at kontakte os. Vi kan ikke give en gratis behandling men en touch op (udgangspunkt i alm. opfyldning pris med lidt rabat, prisen kommer an på hvor meget arbejde der skal laves). 


 

Hvorfor vælge os?


Kvalificerede vippeteknikkere: ikke få dages kursus som alle andre. Alle vores teknikkere er udlært af Mai Beauty og har fuldført et kursus på fuld tid i 3 måneder og har lavet over 100 elevbehandlinger. Mai Beauty har lavet vipper i 11 år og har indtil nu (september 2023) lavet mindst 30.000 behandlinger af eyelash extensions.


Frisk lim: Limen vi benytter er EU godkendt. Pga. stor mængde kunder rækker 1 flaske lim max 1 uge hos os, hvor andre steder bruger 1 flaske lim i flere uger eller flere måneder. Forældret lim kan ændres i konsistens, hvilket kan forårsage allergisk reaktion. Vi åbner en ny flaske hver uge, derfor oplever vi meget minimale reaktioner (kun ca. 2 kunder per år der får allergisk reaktion).

Ordentlig hygiejne: Alle vores kunder medbringer eget håndklæde til at ligge på hovedpuden. Efter hver kunde disinficerer vi alle værktøjer og bruger kun rene pincetter og børster. 


Vippers sundhed: vi går meget op i at passe de naturlige hår, samt  tæller altid vipper på begge øjne så de bliver ens. Vi sørger for, at der ikke sidder limklumper og alle vipperne er isoleret helt fra hinanden, hvilket undgår skader på de naturlige hår. Vores unikke vipper er af eget mærke. De er den bedste kvalitet og er designet efter vores krav.


Gratis parkering ved døren, afslappende og rolige omgivelser så du kan slappe fuldstændig af. Vi yder den bedste service og har stort ansvar for det vi laver.