Vippe extensions

Eyelash extensions (10 års erfaring)

 

Få forlænget øjenvipperne med enkelte kunstige vipper, som limes på dine egne vipper. Det giver et superflot naturligt look og holder i ugevis.

 

Vi bruger kun flat lash til single lash. Det er meget lette og bløde vipper, som føles helt naturlige. De er 70% lettere end normale kunstige vipper. Andre saloner tager meget højere pris når de tilbyder flat lash. Men her får du en fair pris med højeste kvalitet vipper og helt korrekt teknik. Vi passer på dine vippers sundhed. Selvom du går hos os mange år er dine vippper stadigvæk sunde og raske som første dag.


  


Dine egne vippehår udskiftes jævnligt af kroppen med nye. Dette betyder, at de kunstige vipper også falder af med tiden, og for at bevare looket er det nødvendigt med opfyldning hver 2 til 3 uger.

 

Det  kan være forskelligt fra person til person hvor længe vipperne holder.  Opfyldning inden for 3 uger regnes normalt som en almindelig opfyldning, men hvis der kun er få vipper tilbage laves en individuel vurdering.

  

Single lash

Nyt sæt........................................600,-

Alm. Opfyldning.......................400,-

Stor Opfyldning.......................450,-

 

Mix/ hybrid lash (single+3D)

Nyt sæt........................................700,-

Alm. Opfyldning.......................450,-

Stor Opfyldning........................500,-

  

Volume lash (3D-6D)

Nyt sæt........................................900,-

Alm. opfyldning........................500,-

Stor opfyldning:........................550,-

 

Aftagning....................................200,-


Bemærk: alm. opfyldning gælder når man har tabt ca. en halvdel vipper. Taber man mere end halvdelen skal man booke stor opfyldning, eller et nytsæt hvis der er kun få vipper tilbage. 

Husk at komme til påsætning af vipper uden mascara eller øjenmakeup. 

 

Vigtig at vide: Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde for mest holdbare resultat.  Der frarådes brug af olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen. Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine extensions.


 

Volume Lash extension 900,-

Single lash extension 600,-

Hybrid lash extension 700,-